Brosjyre-knappbestill-knappPrisliste

 

Vinterdeksel til ferist

Vinterstid vil du kunne få problemer ved at snøen som normalt legger seg på veibanen forsvinner ned i ferist-grava. Det kan gi problematiske kjøreforhold, og vi anbefaler derfor at det legges på et vinterdeksel som binder snøen, beskytter feristen og gir en veiebane uten en problematisk "hump". 

Vinterdekselplaten er laget av 8 mm slyngrenset og primet "dørkplate". Det er 6 forsterkede festepunkter på hver plate som fester platen til rørene med en spesialbrakett (se bilde under).  Du trenger kun en skiftnøkkel/fastnøkkel. Vi kan også levere vinterdeksel til eldre typer ferister.

 

I tillegg leverer vi alt av deler til vinterdekselbrakettene. Vi leverer også sertifiserte løfteåk godkjent for løft av 3 stk plater i slengen.

 

NB: Bruk av muttertrekker vil bare føre til at gjengene skjærer seg på den rustfrie bolten/akslingen, bruk heller momentnøkkel. I tillegg sender vi med smørespray. 

 

VinterdekselVinterdekselskrue

 

 

Grind/port med stolpe

Grinden med stolpe og stopper plasseres ved siden av feristen enten som gangpassasje eller reserveløsning ved vedlikehold av ferist. Den er normalt 1 meter høy, og med bredde 1, 2 eller 3 meter (kan også leveres etter mål).

Varmgalvanisert etter NS EN 1462.

Tverrgrinder

Samme lest som porter, men festes direkte i feristen som ekstra sikring på kortsidene av feristen. Standardlengde 1x2m, men kan også leveres etter mål. Varmgalvanisert etter NS EN 1462.

 

Fig4

 

Vi har 23 gjester.


Lonbakken Mek. Verksted er sertifisert i henhold til EN 1090-1 og ISO 3834-2.  

Det betyr at vi kan CE-merke våre produkter og produsere bærende stålkonstruksjoner til og med utførelsesklasse EXC 3, og bærende aluminiumskonstruksjoner til og med utførelsesklasse EXC 2.

1090  3834-2

(Klkk for større utgaver)

Ansvarsrett

EPD-logo
NEPD00282E
Milijødeklarasjon på ståltrapp.
Hent rapporten her.