Lonbakken Mek. Verksted A/S - Tlf. +47 61 23 55 70

Kristoffer Randen

Kristoffer Randen

Full gass for Kris fra Sel!

Man kan trygt si at Kristoffer Randen (født 2005) fra Sel arvet interessen for alt som durer fra faren Egil, og naturlig også interessen for motorsykkel. Hans første turer på crossykkel var i 3-4 årsalderen, (Kristoffer lærte faktisk å kjøre crosser før trøsykkel!) og det startet som med så mange andre i Gudbrandsdalen, nemlig Grønsletta i Vågå. Miljøet har alltid vært veldig bra der og banen regnes gjerne som den tøffeste - og dermed beste - i Norge.


Her ble grunnlaget lagt og siden mange tusen treningstimer, og som 6-åring deltok han på sitt første klubbløp. Siden har det gått kast i kast og interessen har bare blitt større i takt med årene som har gått. 


I år søkte han seg inn på MXracing team i Brumunddal og kom inn som en av 4 nye rekrutter, og dette lover utrolig godt for starten til den lovende 14-åringen. 


Det er fortsatt rimelig tidlig i karrieren for Kris, men da vi i Lonbakken Mek. ble forespurt om et bidrag var vi ikke et sekund i tvil. Vi regner med at Kris og resten av Team Randen MX blir å regne med i motocrossmiljøet i lang tid fremover, og med slikt pågangsmot er det ingen tvil om at han kan nå langt!