Våre prosjekter i 2020

Les om hva vi driver med i 2020!

Selv om verden er i en spesiell korona-modus, merker vi ikke det på verken ordretilgangen eller forespørselmengden så langt. Og det er vi utrolig glade for. Det viktigste i denne tiden er liv og helse, men også at bedriftene holdes i live og vi tenker på de som rammes i enda større grad. Vi er overbeviste om at det kommer bedre tider også for dem!


Vi kan stolt si at vi nå leverer i to verdensdeler. Selv om vi ikke kan si for mye om selve prosjektet til PASSER AS har vi nå levert første ordre med trapper til USA, og det er artig å få tilsendt bilder av våre varer som har tatt turen helt over dammen! Vi håper dette bare er starten.


Selv om det er fint å eksportere, gjør det ikke noe med lokale prosjekter også. Kunstprosjektet på Lågensbrua her på Otta (se bildet) ble utsatt i fjor høst, og arbeidet starter igjen nå i vår. For vår del gjenstår det i hovedsak montasje, og det skal bli veldig spennende å se hvordan det blir til slutt. All ære til arkitekter og byggherre (Sel kommune) som velger å bruke lokale aktører. 


Lokalt har vi også igjen en del arbeid for Skanska Norge AS på Nedre Otta kraftverk som har pågått siden i fjor sommer. "Nesten lokalt" er også stålarbeidet for NP Bygg på Lillehammer, hvor de bygger ny butikk for Power ved Strandtorget. Dette blir garantert en av de største og beste el-butikkene i landet!


Vår største leveranse noensinne (til AF Gruppen på Bekkelaget renseanlegg) går nå mot slutten. Dette har vært et flott prosjekt som har gitt mye leveranser i både trapper, leidere, rekkverk og andre stålkonstruksjoner. Materialer er både syrefast, aluminium og galvanisert stål.


Rekkverk og håndløpere for Skanska Norge på nye Ånestad kontrollstasjon er nettopp ferdigstilt.


Trappeproduksjon og -salget (mye via https://ståltrapp.no) går fortsatt for fullt, og her har vi mange fine både produksjon- og montasjejobber spesielt i Oslo og Akershus. De mest kjente kundene her er JM Norge, Veidekke og Skanska Norge.


Videre er det mange fine mindre jobber av ulike typer, så det skal nok ikke stå på arbeid fremover heller!


(..og vi glemte nesten ferista da.Vårt 62 år gamle hjørnesteinsprodukt er langt fra pensjonist. Fjoråret ga vår nest-beste feristomsetning noensinne, og det ser faktisk ikke dårligere ut nå heller - før det egentlig har begynt har vi allerede levert til alt fra Østfold til Finnmark. Her er et godt tips å bestille så fort som mulig. Vi venter enorm pågang i månedene frem mot sommeren!)