Lonbakken Mek. Verksted A/S - Tlf. +47 61 23 55 70

STILLINGSANNONSE: Vi søker CNC-operatør/lærling

Har du interesse og/eller bakgrunn i CNC-operatørfaget? Klikk her!

CNC er en forkortelse for Computer Numerical Control. En CNC-operatør bruker en datamaskin til å styre mekaniske maskiner som bearbeider materiale. CNC-maskiner brukes til datastyring av bor, slipere, sveisemaskiner, fresere og lignende i mekaniske verksteder. CNC-maskiner kan også benyttes til å datastyre produksjonsmaskiner innen forskjellige typer industri. (Kilde: https://utdanning.no/yrker/beskrivelse/cnc-operator)

 

Vi søker en CNC-operatør til vårt verksted for snarlig tiltredelse. Med flere CNC-maskiner på plass ser vi oss nødt til å få på plass mer teknisk kompetanse, og vi ønsker å enten få inn en lærling i faget eller rekruttere en med sterk bakgrunn i faget.

 

Som CNC-operatør er du dreven på datamaskin og forstår programvare. Du er god til å lese tegninger, er lærevillig og nøyaktig. Fagbrev er ingen nødvendighet for arbeidet, men det er en stor fordel at du har materialkunnskap og erfaring i arbeid tett opp mot vårt!

 

Utover en jobb i et solid og velrenommert firma med godt arbeidsmiljø og store utviklingsmuligheter vil du som innflytter bo på et knutepunkt for nord, sør og vest hvor fem nasjonalparker kun er en liten kjøretur unna. Mer info om vår region finner du her: https://www.komtiloss.no/

 

Vi tilbyr gode lønnsbetingelser og stillingen kan tiltres snarlig.

 

Kan dette være av interesse for deg eller har du spørsmål om stillingen? Send en e-post til haavard@lonbakken.no eller ring 405 10 666.